ویزای کانادا

ویزای توریستی ویزایی با مدت زمان محدود در کشور مورد نظر است که با هدف گردشگری و تفریح در آن کشور درخواست می‌شود. ممکن است افراد به دلایل دیگری نیز برای اخذ ویزای توریستی استرالیا اقدام کنند. برای مثال شخصی برای تحصیل با مدت زمان کوتاه قصد سفر به استرالیا را داشته باشد.

شاید علاقمند به شرکت در یک سمینار مهم را داشته باشید و بدتان نیاید مدتی را هم برای گشت و گذار در استرالیا بمانید. یا حتی تعدادی هم هستند که برای دیدار اقوام خود به این کشور سفر می‌کنند. بنابراین برای اقامت استرالیا کوتاه مدت باید به فکر مجوز موقت باشید.

همچنین می توانید برای دریافت راهنمایی های بیشتر و دریافت خدمات اقامت کانادا به این صفحه مراجعه کنید

البته ویزای توریستی انواع مختلفی نیز دارد. ویزای توریستی خانوادگی، کاری، پزشکی از انواع ویزای توریستی است. مشخص است کسی که ویزای توریستی را درخواست می‌دهد به فکر کسب و کار و اقامت در کشور مورد نظر نیست.

چرا که زمان مجوز برای ماندن در این کشور با این ویزا، محدود است. پس از به پایان رسیدن زمان تعیین شده اگر از آن کشور خارج نشده باشید ممکن است عواقب بدی را به دنبال داشته باشد.

ویزای استرالیا

حتی ممکن است اجازه ورود به آن کشور را برای همیشه از شما بگیرند. پس همیشه پیش از به پایان رسیدن زمان ویزای توریستی خود برای خارج شدن از آن کشور اقدام کنید تا دچار دردسر نشوید و خاطره بد از سفر خود بر جای نگذارید.

 برای اخذ ویزای توریستی استرالیا به چه مدارکی نیاز داریم؟

ارائه شناسنامه و کارت ملی برای تمامی کارهای سندی و اداری در هر کشوری مهم است. یکی از مهم‌ترین مدارک برای اخذ ویزا، شناسنامه است. درخواست شما اخذ ویزای توریستی است پس مسلما باید پاسپورت خود را که تاریخ معتبر دارد نیز به همراه داشته باشید. تاریخ اعتبار پاسپورت شما باید حداقل 6 ماه از تاریخ درخواست ویزای توریستی استرالیا باشد.

یک قطعه عکس رنگی جدید با سایز 6 در 4 آماده کنید. در صورتی که خدمت سربازی را گذرانده‌اید کارت پایان خدمت و اگر به دلیل مسائلی از این امر معاف شده‌اید کارت معافیت خود را به همراه داشته باشید.

شما برای اخذ ویزای توریستی استرالیا نیاز به اثبات توانایی مالی خود برای گردش در این کشور را دارید. برای این کار گردش مالی 6 ماه اخیر حساب بانکی خود را نیز در کنار دیگر مدارک داشته باشید.

پس از آماده سازی این مدارک سپس باید فرم‌هایی را هم توسط سفارت در اختیارتان گذاشته می‌شود را با دقت فراوان پر کنید.

برای ارائه مدارک خود به سفارت استرالیا پیش از مراجعه باید آن را ترجمه کرده باشید و این مدارک باید مهر وزارت امور خارجه را دارا باشند.

پس از تکمیل تمامی مراحل حال باید منتظر پاسخ به درخواست اخذ ویزای خود باشید. حدود 3 تا 5 هفته زمان طول می‌کشد تا به درخواست شما رسیدگی شود.

اخذ ویزای توریستی استرالیا به کمک دعوتنامه یک شانس بزرگ داریم

داشتن دعوتنامه از سوی اقوام کمک زیادی به شما برای اخذ ویزای توریستی می‌کند. این دعوتنامه برای افرادی مناسب است که قصدشان از سفر ملاقات با اعضای خانواده و اقوام است.

دعوتنامه مراحل اخذ ویزای شما را سریع‌تر می‌کنند. جالب است بدانید با داشتن ویزای توریستی اجازه تحصیل به مدت سه ماه را دارید، اما امکان فعالیت‌های کاری را ندارید. برای دنبال کردن این راه به ارائه یک مدرک دیگر نیاز دارید. شما باید آدرس و تلفن و مشخصات کامل فردی که برای شما دعوتنامه فرستاده است را با دقت بنویسید و به سفارت ارائه دهید.

البته یک راه دیگر نیز برای ویزای استرالیا نیز هست. اگر یکی از اعضای خانواده شما در کشور استرالیا اقامت داشته باشد علاوه بر ارسال دعوتنامه برای شما می‌تواند مبلغی را به عنوان اسپانسر نزد دولت استرالیا بگذارد و زمان برگشت شما از استرالیا آن مبلغ را پس بگیرد. رقم حدودی این مبلغ چیزی حدود 5 تا 15 هزار دلار استرالیا است. زمان اعتبار این ویزا از 3 تا 12 ماه است.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn