اقامت کانادا از طریق کارآفرینی

کارآفرینی در کانادا در استان بریتیش کلمبیا

برنامه کارآفرینی  برای تجار و صاحبان کسب و کاری که تمایل به ایجاد کسب و کار در کشور کانادا و کسب درآمد ارزی را دارند ، گزینه مناسبی می باشد.

استان بریتیش کلمبیا یکی از پیشروترین استان های کانادا در مسائل اقتصادی بوده و با آب هوای مطبوعش می تواند مقصد مناسبی برای انتخاب باشد. مهم ترین شهر این استان شهر زیبای ونکوور می باشد که یکی از ده شهر برتر دنیاست.

انواع روش های کار آفرینی:

  1. ایجاد یک کسب و کار
  2. خرید یک کسب و کار فعال و بهبود آن
  3. خرید بخشی از یک کسب و کار فعال و ارتقاء آن

ویزای کارآفرینی کانادا :

مدت ویزا : 2 سال

نوع اقامت : اقامت موقت

طول پروسه : بین 8 تا 15 ماه

مبلغ مورد نیاز جهت سرمایه گذاری و مدت تنفس :

ردیفمنطقه کسب و کارحداقل ارزش کسب و کار (CAD)حداقل میزان دارایی های فرد(CAD)
به نرخ دولتی (AUD)
1در کل استان200.000600.000
2در شهر های زیر 75000 نفر100.000300.000

امتیاز ها و مزایای داشتن این اقامت :

  1. می توانید به مدت دوسال در خاک کانادا اقامت داشته باشید.
  2. به شما و اعضای خانواده شما اجازه کار و زندگی در استان بریتیش کلمبیا اعطا می گردد.
  3. فرزندان زیر 18 سال می توانند به طور رایگان در مدارس دولتی تحصیل کنند.

شرایط احراز :

  1. سن زیر 55 سال
  2. سابقه مدیریت یک کسب و کار به مدت حداقل 3 سال
  3. داشتن کسب و کار قانونی و قابل اثبات در ایران

فرایند انجام کار:

  1. پرنمودن فرم ارزیابی اولیه و بررسی حائز شرایط بودن متقاضی
  2. ارسال درخواست نامه اظهار تمایل برای مهاجرت
  3. اخذ دعوتنامه ارسال مدارک از استان بریتیش کلمبیا (ITA)
  4. انجام حسابرسی ، تنظیم business plan، تکمیل مدارک و ارسال آن
  5. اخذ ویزا برای کارآفرین برای شرکت در جلسه مصاحبه در استان بریتیش کلمبیا
  6. دریافت اقامت دو ساله و دریافت اجازه کار و ورود کارآفرین و خانواده به استان

تبدیل اقامت موقت به دائم

پس از گذشت حداقل یک سال از زمان ایجاد کسب و کار ، مدیریت موفق آن و استخدام حداقل یک نفر کل خانواده می توانند از اقامت دائم برخوردار شوند.

مزایای دریافت اقامت دائم :

  1. در هر استان کانادا که بخواهید می توانید زندگی کنید.
  2. در مدارس یا دانشگاه های کانادا رایگان و یا با هزینه اندک تحصیل نمایید.
  3. از مراقبت های پزشکی دارویی رایگان بهره مند شوید.
  4. بیمه بیکاری و بازنشستگی کانادا شامل حال شما خواهد شد.
  5. اجازه تقاضای دریافت پاسپورت قدرتمند کانادا را خواهید داشت که با آن می توانید به 164 کشور از جمله آمریکا ، کانادا ، انگلستان ، نیوزلند و حوزه شینگن بدون نیاز به ویزا سفر کنید

تمامی موارد فوق شامل خانواده شما نیز خواهد شد.

جهت ارزیابی خود با شماره 75038979 با کارشناسان و مشاوران The VAC تماس حاصل نمایید.