اقامت استرالیا از طریق کارآفرینی

ویزاهای سرمایه گذاری و کارآفرینی استرالیا

ویزاهای سرمایه گذاری برای تجار و صاحبان کسب و کاری که تمایل به سرمایه گذاری در کشور استرالیا دارند ، گزینه مناسبی می باشد . مهاجرت به کشور استرالیا از این طریق یکی از بهترین و سریع ترین روش ها می باشد. در ادامه به صورت خلاصه وار به آن اشاره می گردد.

انواع ویزاهای سرمایه گذاری موقت :

1) ویزای کارآفرینی استرالیا

2) ویزای سرمایه گذاری معمولی

3) ویزای سرمایه گذاری ویژه

ویزای کارآفرینی استرالیا :

مدت ویزا : 4 سال و 3 ماه قابل تمدید به مدت 2 سال

نوع اقامت : اقامت موقت

طول پروسه : بین 8 تا 15 ماه

مبلغ مورد نیاز جهت سرمایه گذاری و مدت تنفس :

ردیفایالتمرکزمبلغ سرمایه گذاری (AUD)
1نیو سات ولز (New South Wales)سیدنی (Sydney)500.000
2ویکتوریا (Victoria)ملبورن (Melbourne)200.000
3کوئینزلند (Queensland)بریزبین (Brisbane)400.000
4استرالیای جنوبی (South Australia)آدلاید (Adelaide)200.000

دوره تنفس برای کلیه ایالات استرالیا حداکثر 23 ماه می باشد.

امتیاز ها و مزایای داشتن این اقامت :

1) می توانید به مدت چهار سال در خاک استرالیا اقامت داشته باشید.
2) به شما و اعضای خانواده شما اجازه کار و زندگی در استرالیا اعطا می گردد.
3) مسیر شما را برای اخذ اقامت دائم از طریق Subclass 888 را فراهم میکند.
شرایط احراز :
1) سن زیر 55 سال
2) کسب حداقل نمره 65 از امتیاز بندی ( برای ارزیابی امتیاز خود اینجا کلیک کنید)
3) حداقل سرمایه منقول و غیر منقول در ایران حداقل 800.000 دلار استرالیا ( نرخ دولتی)
4) گردش حساب 2 سال از 4 سال اخیر هر سال حداقل 500.000 دلار استرالیا (نرخ دولتی)
5) داشتن کسب و کار قانونی و قابل اثبات در ایران

فرایند انجام کار :

1) پرنمودن فرم ارزیابی اولیه و بررسی حائز شرایط بودن متقاضی
2) ارسال درخواست نامه اظهار تمایل برای مهاجرت (Expression of Interest) یا همان EOI
3) اخذ دعوتنامه ارسال مدارک از ایالت مربوطه
4) انجام حسابرسی ، تنظیم business plan، تکمیل مدارک و ارسال آن به سازمان مهاجرت استرالیا
5) اخذ گواهی سوء پیشینه و انجام معاینات پزشکی
6) اخذ ویزای کارآفرینی و ورود به خاک استرالیا
تبدیل اقامت موقت 188 به اقامت دائم از طریق Subclass 888

پس از گذشت حداقل دو سال از زمان سرمایه گذاری با داشتن دو شرط ازشرایط زیر تبدیل اقامت موقت به دائم از روش ویزای 888 امکان پذیر است .
1) گردش مالی بیزنس حداقل 300.000 دلار استرالیا
2) حداقل مجموع ارزش بیزنس و دارایی های شخصی 600.000 دلار استرالیا
3) استخدام حداقل 2 نفر
مزایای دریافت اقامت دائم :
1) در هر ایالت استرالیا که بخواهید میتوانید زندگی کنید.
2) در مدارس یا دانشگاه های استرالیا رایگان و یا با هزینه اندک تحصیل نمایید.
3) از مراقبت های پزشکی دارویی رایگان بهره مند شوید.
4) بیمه بیکاری و بازنشستگی استرالیا شامل حال شما خواهد شد.
5) اجازه تقاضای دریافت پاسپورت قدرتمند استرالیا را خواهید داشت که با آن می توانید به 157 کشور از جمله آمریکا ، کانادا ، انگلستان ، نیوزلند و حوزه شینگن بدون نیاز به ویزا سفر کنید
تمامی موارد فوق شامل خانواده شما نیز خواهد شد.
جهت ارزیابی خود با شماره 75038979 با کارشناسان و مشاوران The VAC تماس حاصل نمایید.